sjukling

vad glad man blir när man ser att folk gillar de man gör, ja ni fattar vad jag menar så ville bara säga tack! :D just nu är jag väldigt förkyld, blev det i förrgår. verkar som alla går och blir förkylda nu vid den här tiden, kanske pga att våren är på väg? hoppas jag i alla fall för vill att den skall komma nu och tror inte jag är ensam om det. Eftersom jag är förkyld så kommer jag inte kunna göra någon cover den här veckan men direkt när jag blir någorlunda frisk igen så skall jag ta min tid att göra en. hoppas ni inte blir smittade av min förkylning via det här inlägget, skämt och sido ha det bra sålänge!


Beyoncé-best thing I never had

Well, här är min första cover " Beyoncé-best thing I never had".
Ja, jag vet att jag inte är den bästa på att spela gitarr men kan kompa mig själv hyfsat i alla fall! och sorry för kvaliteten på kameran & ljudet! just try to enjoy!


a memory to follow

Hej! :)
Det är nu så att jag har skaffat en blogg en såkallad "musik blogg" där jag hade tänkt lägga upp en video i veckan eller när jag har tid där jag sjunger och spelar gitarr, alltså gör en cover av en låt. Kan även hoppa in annat i min blogg också som min vardag eller liknande osv. Hoppas att någon kommer gilla det och om ni inte skulle göra det så säger jag bara - skit samma, alltid roligt att kolla tillbaka på när man blir äldre! puss på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0